Διαφήμιση - Advertisement
Ζήνα Κουτσελίνη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της! - Gkourou.com Ζήνα Κουτσελίνη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της!

Ζήνα Κουτσελίνη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της!


Διαφήμιση - Advertisement


Προλογίζοντας τη συνέντευξη του Γιάννη Δημαρά, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην εποχή της συνεργασίας τους, πώς ο ίδιος τη ξεχώρισε και της πρότεινε να συνεργαστούν όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα, αλλά θυμήθηκε και πώς ένιωσε όταν ο γιος του έφυγε από τη ζωή ενώ δούλευαν μαζί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.


«Θέλω να πω ότι ο κύκλος της ζωής τα φέρνει κάπως περίεργα. Ο Γιάννης μου ήταν το πρώτο μου σχολείο στο MEGA, όταν πήγα στις ειδήσεις. Με "τσίμπησε" από το γραφειάκι μου και με ρώτησε τι κάνω εκεί. "Όχι πολλά πράγματα" του απάντησα και τότε μου είπε πως δεν είχε ανθρώπους στην εκπομπή και αν ήθελα να δουλέψω μαζί του. Πήρε άδεια από τον Σταμάτη Μαλέλη και σιγά σιγά εντάχθηκα στην εκπομπή. Όταν έγινα όμως αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Ελένης, ο Νικόλας του, το παιδί του με τη σκηνογράφο Αναστασία Κωνσταντάκου, ήταν βοηθός σκηνοθέτη και δουλέψαμε παρέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η είδηση μας βρήκε ενώ δούλευε στην εκπομπή. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν για μένα να μπορέσω να μιλήσω με τον Γιάννη. Ήξερα πόσο πολύ αγαπά τον άνθρωπο, τα παιδιά και το κομμάτι του αυτό» εξομολογήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της λέγοντας: «Θέλω να πω ότι ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που δεν υπάρχει άλλος. Άλλος σαν τον Γιάννη δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει. Σέβεται τον άνθρωπο που έχει απέναντί του, γι' αυτό και όλες οι μεγάλες προσωπικότητες μιλούσαν στον Γιάννη. [...] Με έμαθε τι θα πει μοντάζ, μουσική στο μοντάζ. Γιάννη, σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα. Και ξέρεις εσύ... Γιατί ο Γιάννης όταν ήμουν στα πρώτα μου βήματα και δεν είχα χρήματα μέχρι χαρτζιλίκι μου έδινε».

Διαφήμιση - Advertisement