Διαφήμιση - Advertisement
Καφέ της Χαράς: Η μπαργούμαν Στέλλα φέρνει νέους μπελάδες στον Περίανδρο - Gkourou.com Καφέ της Χαράς: Η μπαργούμαν Στέλλα φέρνει νέους μπελάδες στον Περίανδρο

Καφέ της Χαράς: Η μπαργούμαν Στέλλα φέρνει νέους μπελάδες στον Περίανδρο


Διαφήμιση - Advertisement



Μπορεί ο Περίανδρος Πώποτας να συνωμότησε με τον αστυνόμο για να μπει λουκέτο από το πρώτο βράδυ στο καφέ ή να προσπάθησαν να βάλουν τρικλοποδιές στη Βάλια αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και τελικά το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε.
Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του opening party και μεθάει. Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι γίνεται, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο αλλά και όλους τους πελάτες αναστατωμένους.
Τελικά, το χωριό θα παρευρεθεί στα εγκαίνια και θα ξεκινήσει μία νέα ζωή στο Κολοκοτρωνίτσι. Μία ζωή με νέους μπελάδες, αφού η Στέλλα (Ζέτα Δούκα) με την εμφάνισή της στο χωριό, γίνεται το νέο κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Όχι μόνο γιατί είναι δυναμική αλλά και γιατί αποπνέει, κατά τη γνώμη του, το αντίθετο του «τάξις και ηθική» που είναι πάντα η φιλοσοφία του, το μότο του και το πιστεύω του. Αυτήν τη φορά ο Πώποτας δεν πέφτει έξω, αφού ο ερχομός της Στέλλας στο χωριό φέρνει πολλά μυστικά μαζί του.

Η Βάλια, ωστόσο, που γνωρίζει πολλά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη στηρίξει και να κρατήσει μακριά από τον Πώποτα το σκοτεινό της παρελθόν. Λέει ψέμματα ακόμα και στον Μάνο. Αν και αυτός τρέφει αισθήματα για εκείνη, η κόρη της πρωτευουσιάνας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Δημήτριο. Μάλιστα, είναι και ο μόνος που θα εμπιστευτεί για το μυστικό της. Το χωριό αρχίζει ξανά να έχει ζωή, όμως αυτό δεν αρέσει στον Πώποτα, που προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Στέλλα, φυσικά και συνεχίζει τα σχέδιά του ώστε το «Καφέ της Χαράς» να μην εξακολουθήσει να λειτουργεί.

Διαφήμιση - Advertisement