Αγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου εύχεται χρόνια πολλά στον τηλεοπτικό της σύζυγο!
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χθές , ο έρωτας έχει την τιμητική του και η Κατερίνα Διδασκάλου έκανε μια διαφορετική ευχή! Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον… τηλεοπτικό της σύζυγό Λεωνίδα Κακούρη, τον τηλεοπτικό Δούκα Σεβαστό στις «Άγριες Μέλισσες».

«Στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό σύζυγο, εύχομαι πραγματική οικογενειακή ευτυχία! Όπως και σε όλα τα αληθινά ζευγάρια στη ζωή να είναι αγαπημένα! Και στα τηλεοπτικά ζευγάρια, εύχομαι συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη! Εδώ με τον τηλεοπτικό μου σύζυγο Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούμε εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες» και στις #7αναζητήσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά» έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός κάτω από την φωτογραφία της με τον Λεωνίδα Κακούρη!


View this post on Instagram

Στον αγαπημένο μου τηλεοπτικό σύζυγο, εύχομαι πραγματικη οικογενειακή ευτυχία! Όπως και σε όλα τα αληθινά ζευγάρια στη ζωή να είναι αγαπημένα! Και στα τηλεοπτικά ζευγάρια, ευχομαι συναδελφική αγάπη και αλληλεγγύη! Εδώ με τον τηλεοπτικό μου σύζυγο Λεωνίδα Κακούρη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούμε εκτός από τις #Αγριεςμελισσες και στις #7αναζητήσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Φωτογραφία : Δημήτρης Γκελμπουρας - @forbidden.designs _______ #agriesmelisses #7anazitiseis #leonidaskakouris #ant1 #katerinadidaskalou #κατεριναδιδασκαλου #portraitmood #portrait_vision #vogueit #Athens #ig_greece #athensvoice #instalifo #theportraitpr0ject #forbiddendesigns #ig_greece #visitgreece #αθηνα #θεατρο #valentinesday #ερωτας #valentinesday2020
A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official) on