Διαφήμιση - Advertisement
Καφέ της Χαράς: τι θα κάνει ο παπάς και αναστατώνει το χωριό - Gkourou.com Καφέ της Χαράς: τι θα κάνει ο παπάς και αναστατώνει το χωριό

Καφέ της Χαράς: τι θα κάνει ο παπάς και αναστατώνει το χωριό


Διαφήμιση - Advertisement


Όπως έχουν δει όλοι οι τηλεθεατές που χαρίζουν κάθε εβδομάδα μια εξαιρετική τηλεθέαση στο Καφέ της Χαράς ο Δημήτριος δεν είναι ένας παπάς όπως τον είχε συνηθίσει το οπισθοδρομικό χωριό του «Καφέ της Χαράς», αλλά ένα πρόσωπο ο οποίος φέρνει αναστάτωση στο Πωποτέϊκο, αλλά και πολύτιμη βοήθεια στη Βάλια. Ο Αλέξανδρος Καμιτσάκης που τον υποδύεται έχει γίνει φυσικά μήλον της έριδος ανάμεσα στις γυναίκες του χωριού που λιμπίζονται κυριολεκτικά τα νιάτα και την ομορφιά του.
Το πανέξυπνο σχέδιο του Δημήτριου


Η Βάλια - με τη βοήθεια του Δημήτριου που τον ζηλεύει ο Μάνος, που τον ζηλεύει η Αρετή - ανακαινίζει το παλιό της σπίτι.
Σε επιπλέον βοήθεια ο Δημήτριος επιστρατεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες του χωριού που τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν πιστά σε ό,τι κάνει και ό,τι πει. Εν τω μεταξύ, η Αρετή, ακολουθώντας τις οδηγίες του Περίανδρου, ολοκληρώνει τη σχέση της με τον Μάνο.
Παράλληλα, η Χάιδω φτάνει σε κωμικοτραγικές ακρότητες εξαιτίας της ζήλιας της, καθώς έχει ανασκαλευτεί η υποψία της παλιάς σχέσης του Τάσου με τη συμπεθέρα τους, Κανέλα.

Διαφήμιση - Advertisement