Διαφήμιση - Advertisement
Το μεγάλο φάουλ του «Καφέ της Χαράς» – Εξαγριωμένο το τηλεοπτικό κοινό - Gkourou.com Το μεγάλο φάουλ του «Καφέ της Χαράς» – Εξαγριωμένο το τηλεοπτικό κοινό

Το μεγάλο φάουλ του «Καφέ της Χαράς» – Εξαγριωμένο το τηλεοπτικό κοινό


Διαφήμιση - Advertisement


Μπορεί τα νούμερα του «Καφέ της Χαράς» να κάνουν τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να… τρίβουν τα χέρια τους, το τηλεοπτικό κοινό όμως έχει ήδη αρχίσει να διαμαρτύρεται έντονα.
Αιτία; Το νέο story με πρωταγωνιστές τη Βάλια και τον Μάνο σε συνδυασμό με την απουσία της Ρένιας Λουιζίδου. Μπορεί να μετράμε μόλις ένα επεισόδιο χωρίς την τηλεοπτική Χαρά, τα παράπονα όμως ήδη ξεκίνησαν, με τα αρνητικά σχόλια κάτω από το επίσημο τρέιλερ του ΑΝΤ1 για το νέο επεισόδιο που θα δούμε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου δίνουν και παίρνουν.

Αν και η Λουιζίδου αναμένεται να επιστρέψει μετά το Πάσχα, το θα επικεντρωθεί στους δύο νεότερους πρωταγωνιστές, κάτι που όπως φαίνεται δεν ιντριγκάρει ιδιαιτέρως το κοινό. 
Για καλή τύχη των δημιουργών, πάντως, οι τηλεθεατές παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Παρασκευή παρά το γεγονός πως υπάρχει τεράστια γκρίνια σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της ιστορίας και το κατά πόσο αυτή είναι ενδιαφέρουσα.
Εμείς από τη μεριά μας είμαστε βέβαιοι πως το δίδυμο Ρώμας-Χατζησοφιά κρύβει μεγάλο άσσο στο μανίκι του…
 dailymedia

Διαφήμιση - Advertisement