Διαφήμιση - Advertisement
Αδιανόητη δήλωση Μπαλάσκα για τον αστυνομικό ληστή: Θα περάσει όμορφα στη φυλακή - Gkourou.com Αδιανόητη δήλωση Μπαλάσκα για τον αστυνομικό ληστή: Θα περάσει όμορφα στη φυλακή

Αδιανόητη δήλωση Μπαλάσκα για τον αστυνομικό ληστή: Θα περάσει όμορφα στη φυλακή


Διαφήμιση - Advertisement


Ξεπερνά κάθε όριο η δήλωση του συνδικαλιστή της αστυνομίας με αφορμή την είδηση πως αστυνομικός έκανε ληστείες, κλέβοντας (με το υπηρεσιακό του όπλο κιόλας) βενζινάδικα και περίπτερα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σταύρος Μπαλάκας προανήγγειλε πως θα δεχτεί επίθεση μέσα στη φυλακή.
Δεν ήταν μόνο η «νότα» αντεκδίκησης ήταν και ο τρόμος που είπε ό,τι είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Το ύφος και οι λέξεις που χρησιμοποίησε που προκάλεσαν.
«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος. Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούν και οι συνάδελφοί, περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία μέσα στη φυλακή. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία», ήταν η φράση του Σταύρου Μπαλάσκα μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Και όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε και προσπάθησε να τον… επαναφέρει στην τάξη, εκείνος όχι μόνο επέμεινε, αλλά επανέλαβε ό,τι είπε! Αν και υποστήριξε ότι δεν επιβραβεύει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος αστυνομικός να δεχτεί επίθεση μέσα στη φυλακή αλλά «είναι κάτι που συμβαίνει».
«Δεν υπάρχει αστυνομικός που να περνά στην αντίπερα όχθη, περνάει στους “πελάτες” μας, γίνεται παράνομος, γίνεται ληστής και να μην τον περιμένουν όλοι με ανοιχτές της αγκαλιές να τον υποδεχτούν. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει», επέμεινε!
Είπε πως ένας αστυνομικός που γίνεται παράνομος αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του και ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν… μπορεί να τα ακούει αυτά γιατί ενοχλείται αφάνταστα!  
Αναφέρθηκε δε σε περίπτωση αστυνομικού που ήταν στην Άμεση Δράση και πωλούσε ναρκωτικά. «Την επόμενη μέρα που πήγε στις φυλακές Δομοκού, τον βρήκαν μέσα στα ντους και τον έκαναν κομμάτια. Του έσπασαν το κεφάλι, νοσηλεύτηκε ένα μήνα». «Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν», είπε αλλά «ξέρω ότι οι αστυνομικοί εν ενεργεία δεν περνάνε καλά στις φυλακές». Μίλησε δε για πραγματικότητα, την οποία εκείνος ως αστυνομικός εν ενεργεία, δεν μπορεί να αλλάξει!
Και συνεχίζοντας, διαμήνυσε σε όσους αστυνομικούς σκέφτονται να κάνουν παράνομες πράξεις ότι «θα πάνε φυλακή και εκεί που θα πάνε θα τους περιμένουν οι ποινικοί και θα περάσουν όμορφα».
newsit

Διαφήμιση - Advertisement