Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Θέλει Να Φύγει Στο Παρίσι - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Θέλει Να Φύγει Στο Παρίσι

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Θέλει Να Φύγει Στο Παρίσι


Διαφήμιση - Advertisement


Η Ασημίνα είναι πλέον σίγουρη ότι ο Κυπραίος κρύβει κάτι πολύ σκοτεινό και εναντιώνεται στον γάμο του με την Ελένη.

Στην προσπάθειά της να αποτρέψει την αδελφή της να τον παντρευτεί ψάχνει αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Θωμά και της Μυρσίνης. Παράλληλα, ο Νέστορας υπόσχεται στην Ανέτ ότι θα τη βοηθήσει να βρουν τον χαμένο γιο της, ενώ η Ουρανία και ο Τόλλιας έρχονται πολύ κοντά μη μπορώντας να ελέγξουν τα συναισθήματά τους.

Ωστόσο, νιώθουν ενοχές και προσπαθούν να αποφύγουν τα χειρότερα. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Βιολέτας και την προσκαλεί στο σπίτι του αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο στη Θεοδοσία και στον Λάμπρο τον δεσμό τους.

Η Μυρσίνη ζητάει τη βοήθεια της Ασημίνας με σκοπό να αποτρέψει την απόφαση του Νικηφόρου να φύγει μαζί της για το Παρίσι.
Την ίδια στιγμή, μία απροσδόκητη εμφάνιση στο σπίτι του Νέστορα φέρνει τον Κυπραίο αντιμέτωπο με το σκοτεινό παρελθόν του και απειλεί να ανατρέψει τα σχέδια του γάμου του με την Ελένη…ΠΗΓΗ: serfare.com


Διαφήμιση - Advertisement