Διαφήμιση - Advertisement
Γάμος στην Κηφισιά: Η καλλονή δημοσιογράφος και ο βουλευτής - Gkourou.com Γάμος στην Κηφισιά: Η καλλονή δημοσιογράφος και ο βουλευτής

Γάμος στην Κηφισιά: Η καλλονή δημοσιογράφος και ο βουλευτής


Διαφήμιση - Advertisement



Του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα των ερωτευμένων, επέλεξαν για τον γάμο τους ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Πάτσης και ο όμορφη δημοσιογράφος Βίκυς Παπαλουκά. Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Κηφισιά.
Πρόκειται για έναν έρωτα που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά και ισχυροποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες, μεταξύ πολιτικών γραφείων και περιοδειών. Ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά διεκδικώντας τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών.

Με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση, καθώς παρουσίαζε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, η Βίκυ Παπαλουκά εξελίχθηκε πριν από τις εκλογές σε «δεξί χέρι» του υποψηφίου, με τον έρωτά τους να δυναμώνει. Το ζευγάρι θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, και τη σύζυγό του.
Τη σχέση της με τον Ανδρέα Πέτση είχε εξομολογηθεί η ίδια η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της τον Μάρτιο του 2019.
Τι είχε πει: «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο, Ανδρέα Πάτση (πολιτικός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Γρεβενών). Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου».
thetoc




Διαφήμιση - Advertisement