Διαφήμιση - Advertisement
Βύρωνας : Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας- “Τον έδειραν μπροστά σε καθηγητές” - Gkourou.com Βύρωνας : Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας- “Τον έδειραν μπροστά σε καθηγητές”

Βύρωνας : Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας- “Τον έδειραν μπροστά σε καθηγητές”


Διαφήμιση - Advertisement


Όσο περνάνε οι ώρες και τα στόματα ανοίγουν τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και αποτροπιασμό προκαλεί η ιστορία στον Βύρωνα με τον ξυλοδαρμό του 17χρονου μαθητή απο άλλους μαθητές.
Σε νέες αποκαλύψεις αυτή την φορά προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου. 
Ο κ. Καλαϊτζίδης έκανε λόγο για «σκηνικό ακραίας επιθετικότητας», ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι το επεισόδιο έγινε παρουσία καθηγητών μέσα στο σχολείο, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες.

«Ο ξυλοδαρμός του δεν ήταν απλά με γροθιές, αλλά με αιχμηρά αντικείμενα» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, ο οποίος σημείωσε ότι μεταξύ των δραστών είναι και μαθητές της Γ’ Γυμνασίου.«Οι γονείς θέλουν να αποδοθούν ευθύνες» τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Υπενθυμίζεται ότι, ομάδα ανηλίκων ασκούσε bullying στην αδελφή του 17χρονου, όταν εκείνος αντέδρασε και δέχθηκε επίθεση με γροθιές και κλοτσιές. Ο νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο 17χρονος κατονόμασε έξι ανηλίκους ως δράστες της επίθεσης εναντίον του, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Διαφήμιση - Advertisement