Άγριες Μέλισσες : Νέος έρωτας στο Διαφάνι

Κι ενώ Τόλλιας και Παγώνα ζούσαν την απόλυτη ευτυχία περιμένοντας το τέταρτο παιδί τους, μόλις η Παγώνα γέννησε, έπεσε σε κατάθλιψη και ζήτησε από τη Βιολέτα να τη φυγαδεύσει ώστε να φύγει από το χωριό, εγκαταλείποντας την οικογένεια της.

Η εξαφάνιση της Παγώνας έχει αναστατώσει όλο το Διαφάνι, αλλά περισσότερο τον Τόλλια, που έχει μείνει μόνος του με τα παιδιά! Οι γυναίκες του χωριού προσπαθούν η καθεμία να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον κοινοτάρχη για να τα βγάλει πέρα. Παράλληλα, ο Προύσαλης αντιλαμβάνεται πως η Βιολέτα γνωρίζει πού βρίσκεται η Παγώνα, αλλά δεν λέει τίποτα. Κι ενώ η Ρίζω έχει δουλειές, η Ουρανία προσφέρεται κι εκείνη να βοηθήσει τον Τόλλια!
Η καθημερινή επαφή τούς επιτρέπει να αποκτήσουν περισσότερη οικειότητα κι ένα φλερτ ξεκινάει ανάμεσά τους! Ενα φλερτ που μάλιστα καταλήγει στο να ανταλλάξουν καυτά φιλιά! Ωστόσο και οι δύο νιώθουν ενοχές και αποφασίζουν να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους για να αποφύγουν τα χειρότερα.
Και μέσα σε όλα, ο Κυριάκος έχει επιστρέψει για τα καλά στο Διαφάνι, αποφασισμένος να κερδίσει και πάλι την Ουρανία και εγκαθίσταται με το ζόρι σπίτι τους!
Πηγή :youweekly.gr