Διαφήμιση - Advertisement
Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της – Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο - Gkourou.com Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της – Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την υγεία της – Μπαίνει ξανά στο χειρουργείο


Διαφήμιση - Advertisement


Η Μάρθα Καραγιάννη, νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες σε νοσοκομείο των Αθηνών. Πριν από μερικές ημέρες η αγαπημένη ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη χολή, και θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες 48 ώρες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά, που θα γίνει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.
Ο θεράπων ιατρός της Μάρθας Καραγιάννη, Χρήστος Τσαπαρλής, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την πορεία της υγείας της, και ανέφερε πως η ηθοποιός θα ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου.

«Η κατάσταση της υγείας της είναι άριστη. Υπάρχει μία εκκρεμότητα ακόμα και σε λίγες εβδομάδες. Θα κάνουμε ακόμα ένα χειρουργείο για να αφαιρέσουμε κάποιες πέτρες από τη χολή. Τα πράγματα είναι πολύ καλά και σε απόλυτο έλεγχο. Θα πάει στο σπίτι της και θα επανέλθει κανονικά στην καθημερινότητά της. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο το επόμενο διήμερο».

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Τα ανατριχιαστικά τελευταία λόγια πιλότου μοιραίας πτήσης με 228 νεκρούς

Ελίνα Παπίλα: Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της – Αδυνάτισε πολύ! Η φωτογραφία με μαγιό που σαρώνει

Κέιτ Μίντλετον: Χορεύει το «Gimme! Gimme! Gimme!» και γίνεται viral στο TikTok!


Διαφήμιση - Advertisement