Διαφήμιση - Advertisement
Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του - Gkourou.com Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του

Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την καταγωγή του


Διαφήμιση - Advertisement


Την οργή και τον θυμό του για όσους αποκαλούν τους «βορειοηπειρώτες» «νοτιοαλβανούς» εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Χρήστος Μάστορας.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Μέλισσες", αντιδρά στην αντιμετώπιση που έχουν από την κυβέρνηση οι Βορειοηπειρώτες εξαιτίας των μειώσεων που υπέστησαν στις συντάξεις τους από το νόμο Κατρούγκαλου, κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί ότι θα διορθώσει.

«Κι όμως εν έτει 2020 αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας! ΞΑΝΑΛΕΩ δεν είναι πιο σπουδαίο να είσαι από κάπου και δεν επιλέξαμε να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε δυστυχώς η ευτυχώς και κάποιοι πρόγονοι μας έφτυσαν αίμα επειδή ακριβώς ήταν Έλληνες στις φυλακές του απολυταρχικού κράτους του Χότζα. Και τελικά κάποιοι απʼαυτούς συνεχίζουν να είναι φυλακισμένοι στην ίδια τους τη χώρα! Διορθώστε το λάθος κύριε Πρωθυπουργέ γιατί αν δεν τον κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση - Advertisement