Διαφήμιση - Advertisement
Κλειστά σχολεία σήμερα Πέμπτη 6/2 λόγω κακοκαιρίας - Gkourou.com Κλειστά σχολεία σήμερα Πέμπτη 6/2 λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία σήμερα Πέμπτη 6/2 λόγω κακοκαιρίας


Διαφήμιση - Advertisement


Εκτός από την εποχική γρίπη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο σχολεία σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία Α ́βάθμιας  και  Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Πέμπτη 6/2/2020. Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα σχολεία της Α’ ΒΑΘΜΙΑΣ και Β’ ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Εορδαίας

Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στις 6 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών , αποφάσισε ο δήμαρχος.
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Δήμος Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ..
Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Βοΐου

Με Απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Ζευκλή Χρήστου, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου θα ξεκινήσουν μία ώρα  αργότερα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Δήμος Σερβίων

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο, θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 06/02/2020 μία ώρα (1) αργότερα.

Δήμος Δεσκάτης

Αύριο Πέμπτη  6 Φεβρουαρίου τα σχολεία του Δήμου Δεσκάτης θα λειτουργήσουν στις 9:00 πμ λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.




Πηγή :

Διαφήμιση - Advertisement