Διαφήμιση - Advertisement
Το Καφέ της Χαράς: Στο 5ο επεισόδιο εμφανίστηκε νέος παππάς και το Twitter παραληρεί! - Gkourou.com Το Καφέ της Χαράς: Στο 5ο επεισόδιο εμφανίστηκε νέος παππάς και το Twitter παραληρεί!

Το Καφέ της Χαράς: Στο 5ο επεισόδιο εμφανίστηκε νέος παππάς και το Twitter παραληρεί!


Διαφήμιση - Advertisement



Σου έχουμε πει πως οι Παρασκευές είναι η αγαπημένη μας ημέρα της εβδομάδας ε; Όχι αυτό δεν συμβαίνει γιατί ξημερώνει Σαββατοκύριακο, αλλά γιατί έχει το Καφέ της Χαράς, το οποίο έχει αποδειχθεί ένα από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης για το 2020. Ο Χάρης Ρώμας έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό, όπως πάντα, και η επιστροφή του Καφέ μας έχει κάνει να κολλήσουμε.

Και όταν μιλάμε για κόλλημα, εννοούμε σε σημείο που οι Παρασκευές βράδυ έχουν αφαιρεθεί πλέον από τις βραδινές εξόδους μας. Το χθεσινό επεισόδιο είχε μία νέα προσθήκη, και αυτή δεν ήταν άλλη από τον νέο παππά, τον οποίο γνώρισε η Βάλια σε ένα ατύχημα που είχε στο παλιό της σπίτι. Ο Δημήτριος όπως της συστήθηκε, εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός και τη βοήθησε όταν χτύπησε το πόδι της, ενώ δευτερόλεπτα μετά τον χάσαμε.

Το Twitter έπαθε «κοκομπλόκο» με τον νέο παππά, και κινήθηκε σε ρυθμούς Άγγιγμα Ψυχής και Λένας Ζευγαρά με το γνωστό πλέον hit «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα». Τα tweets ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο, και ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιο να ξεχωρίσουμε από όλα. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μερικά στη gallery που ακολουθεί για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο.











Πηγή: queen.gr

Διαφήμιση - Advertisement