Διαφήμιση - Advertisement
My Style Rocks: Γιατί η Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ και της Acun Media - Gkourou.com My Style Rocks: Γιατί η Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ και της Acun Media

My Style Rocks: Γιατί η Φωτεινή Τράκα κινείται νομικά εναντίον του ΣΚΑΙ και της Acun Media


Διαφήμιση - Advertisement



Στην αποκάλυψη ότι κινείται νομικά εναντίον της Acun Media και του ΣΚΑΙ προέβη η περσινή νικήτρια του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η νικήτρια του περσινού κύκλου υποστήριξε ότι δεν έχει πάρει ακόμα το χρηματικό έπαθλο του παιχνιδιού που ήταν 30.000 ευρώ.

Η Φωτεινή Τράκα όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής αν έχει πάρει το έπαθλο του My Style Rocks απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς, όπως ο ΣΚΑΙ», προσθέτοντας ότι «υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».

Διαφήμιση - Advertisement