Διαφήμιση - Advertisement
Κόμπι Μπράιαντ: Απεγνωσμένα προσπαθούσε να τα βρει με τους γονείς του πριν πεθάνει! Η διαταραγμένη σχέση τους - Gkourou.com Κόμπι Μπράιαντ: Απεγνωσμένα προσπαθούσε να τα βρει με τους γονείς του πριν πεθάνει! Η διαταραγμένη σχέση τους

Κόμπι Μπράιαντ: Απεγνωσμένα προσπαθούσε να τα βρει με τους γονείς του πριν πεθάνει! Η διαταραγμένη σχέση τους


Διαφήμιση - Advertisement



Να συμφιλιωθεί με τους γονείς του προσπαθούσε το τελευταίο διάστημα ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως αποκαλύπτεται τώρα, μετά τον θάνατό του.
Ο Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη Κυριακή, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη στο Καλαμπάσας του Λος Αντζελες. Μαζί του ήταν η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και ακόμη 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου. Ολοι τους σκοτώθηκαν στο φριχτό δυστύχημα που σόκαρε τον πλανήτη.

Οπαδοί των Λος Άντζελες Λέικερς και του μοναδικού ταλέντου του Κόμπι Μπράιαντ, με το που έγινε γνωστή η είδηση του αναπάντεχου θανάτου του συγκεντρώθηκαν στο Staples Center αποτίοντας φόρο τιμής στο είδωλό τους, αμέσως κτίρια στις ΗΠΑ φωτίστηκαν στα χρώματα των Λέικερς, η μορφή του άρχισε να προβάλλει στις μεγάλες χαρακτηριστικές πινακίδες των ΗΠΑ, ο θάνατός του έγινε πρώτη είδηση σχεδόν σε κάθε ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη και οι συμπαίκτες του στο ΝΒΑ αλλά και γενικότερα μεγάλοι αθλητές παγκοσμίως έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με λίγα λόγια σε αναρτήσεις τους στα social media. Η σύζυγός του Βανέσα, που έμεινε πίσω με τα τρία παιδιά τους, έσπασε τη σιωπή της μόλις σήμερα το πρωί, με μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία μιλούσε για τον αναπάντεχο χαμό του συζύγου της.




Οσο για τους γονείς του... Τα ξένα ΜΜΕ φιλοξένησαν την επομένη του δυστυχήματος κάποιες φωτό του πατέρα του Κόμπι Μπράιαντ, Τζο, την ώρα που παραλάμβανε λουλούδια έξω από το σπίτι του, προφανώς από κάποιον που ήθελε να τους συλληπηθεί. Γείτονες ανέφεραν ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, οι γονείς του Τζο και Πάμελα κλείστηκαν στο σπίτι τους, θρηνώντας ιδιωτικά. Και όχι, δεν επισκέφθηκαν τη νύφη τους Βανέσα και τα τρία τους εγγόνια που έχασαν τον πατέρα τους και την αδελφή τους. Δεν πήγαν καθώς οι σχέσεις τους με τη σύζυγο του Κόμπι Μπράιαντ είναι ανύπαρκτες.
Οπως αποκαλύπτεται τώρα, ο Κόμπι Μπράιαντ το τελευταίο διάστημα κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες να τα ξαναβρεί με τους γονείς του. Μια σχέση τεταμένη και διαταραγμένη. Μια σχέση που καταστράφηκε από τη στιγμή που ο Κόμπι Μπράιαντ επέλεξε για γυναίκα του τη Βανέσα. Οι γονείς του Κόμπι Μπράιαντ δεν παραβρέθηκαν ούτε στον γάμο του ζευγαριού, καθώς φέρονται να είχαν αντιρρήσεις για το γεγονός ότι ο άσος του ΝΒΑ και η Βανέσα αποφάσισαν να δεσμευτούν σε τόσο μικρή ηλικία. Η διαφορά αυτή φαίνεται ότι ήταν καθοριστική, μια και ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως απέδειξε στη συνέχεια, ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας με λατρεία στην οικογένειά του, την οποία κράτησε παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πορεία.
Και αν μετά τον ερχομό της Τζιάνα το 2003 φάνηκε ότι έγινε μια προσπάθεια ανάμεσα στον Κόμπι Μπράιαντ και τους γονείς του να τα ξαναβρούν, τα πάντα φαίνεται ότι καταστράφηκαν το 2013, όταν οι γονείς του άσου του ΝΒΑ επιχείρησαν να πουλήσουν αναμνηστικά του σε μια αίθουσα πλειστηριασμών. Ο θυμός του Κόμπι Μπραιαντ ήταν τέτοιος που τους έκανε αγωγή. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο ΝΒΑ φαίνεται ότι ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια να τα ξαναβρεί με τους γονείς του.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, ο Κόμπι Μπράιαντ προσπάθησε να επανασυνδεθεί με τους γονείς του, πριν από τον θάνατό του. «Ο Κόμπι και οι γονείς του πέρασαν δυσάρεστες στιγμές που επηρέασαν την οικογενειακή τους ζωή», αναφέρει πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος στη Sun.
Ο Κόμπι Μπράιαντ πάντα επέλεγε τη Βανέσα και τα παιδιά
«Δεν ήταν μυστικό ότι υπήρχε απόσταση μεταξύ της Βανέσα και των γονιών του, μετά από μια σειρά τσακωμών, ενώ απουσίαζαν και από τον γάμο του», αναφέρει, προσθέτοντας: «Αλλά αφού εγκατέλειψε το μπάσκετ, άρχισε μια νέα σειρά επαφών με τους γονείς του και τα παιδιά του άρχισαν να περνούν περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του. Ηταν μια σχέση δύσκολη, αλλά τη δούλευαν».

«Γνωρίζοντας τον Κόμπι Μπράιαντ και τη μεγάλη του καρδιά, σίγουρα ονειρευόταν μια πλήρη επανασύνδεση με τους γονείς του», αναφέρει η ίδια πηγή στη Sun, κάτι που δεν κατάφερε. Το έργο της επανασύνδεσης της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ, των γονιών του με τη Βανέσα και τα παιδιά, φαίνεται ότι έχουν αναλάβει πλέον κάποιοι φίλοι του. «Γίνονται βήματα για να φέρουν κοντά τις οικογένειες», τόνισε και συμπλήρωσε: «Σήμερα οι γονείς του θρηνούν βαθιά, αλλά θέλουν να είναι εκεί στο πλευρό της Βανέσας για να στηρίξουν τα εγγόνια τους».

Μια άλλη πηγή είπε: «Η σχέση του Κόμπι με τους γονείς του ήταν πάνω-κάτω. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά επειδή δεν ενέκριναν τη Βανέσα, κατόπιν συμφιλιώθηκαν περίπου όταν γεννήθηκε η Τζιάνα. Στη συνέχεια, η δικαστική υπόθεση του 2013 έβλαψε τη σχέση τους. Ο Κόμπι θέλησε να φτιάξει τα πράγματα -ήταν άνθρωπος της οικογένειας- και δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από να έχει μια μεγάλη και ενωμένη οικογένεια. Τα πράγματα είχαν αρχίσει να βελτιώνονται και πάλι στη γέννηση της Κάπρι και μιλούσαν ξανά. Αλλά δυστυχώς ποτέ δεν κατέληξαν να πλησιάσουν όσο θα ήθελε πριν πεθάνει».

Πηγή: iefimerida.gr


Διαφήμιση - Advertisement