Διαφήμιση - Advertisement
Κόμπι Μπράιαντ: Από τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποίησαν τη σορό του - Gkourou.com Κόμπι Μπράιαντ: Από τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποίησαν τη σορό του

Κόμπι Μπράιαντ: Από τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποίησαν τη σορό του


Διαφήμιση - Advertisement




Νέα στοιχεία για την τραγωδία με τους εννέα νεκρούς, ανάμεσά τους ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του. Ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί από τα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις παραλείψεις και τα λάθη που οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία. Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας. Video ντοκουμέντο λίγο πριν από την πτώση.



Ο επίλογος μιας τραγωδίας. Με τους πάντες σοκαρισμένους ακόμα από την είδηση πως ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που γνώρισε ποτέ η υφήλιος είναι νεκρός, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισαν τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, τη 13χρονη κόρη του κι άλλους επτά ανθρώπους, ανάμεσά τους άλλα δυο παιδιά, προκαλούν σοκ.
Σχεδόν 48 ώρες μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, σε λόφο στην περιοχή Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια, οι αρχές ανακοίνωσαν πως από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί.

Διαφήμιση - Advertisement