Διαφήμιση - Advertisement
Κόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένος ο Σκαίλ Ο’ Νιλ! - Gkourou.com Κόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένος ο Σκαίλ Ο’ Νιλ!

Κόμπι Μπράιαντ: Συντετριμμένος ο Σκαίλ Ο’ Νιλ!


Διαφήμιση - Advertisement



Ο Σακίλ Ο' Νιλ εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης τους, σε πτώση ελικοπτέρου, αναρτώντας σειρά φωτογραφιών με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Λέικερς και γράφοντας στη λεζάντα πως νιώθει σαν "άρρωστος" αφού έχασε τον "αδελφό" του.


Σοκαρισμένος και βαθιά λυπημένος δήλωσε ο Σακίλ Ο’ Νιλ για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζίτζι, σε πτώση ελικοπτέρου την Κυριακή (26/1). Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, που υπήρξε επί σειρά ετών συμπαίκτης με τον “Black Mamba” στους Λος Άντζελες Λέικερς ανάρτησε σειρά φωτογραφιών στο Twitter, που απεικονίζεται με εκλιπόντα στις καλύτερες στιγμές τους εντός και εκτός παρκέ.
Τις συνόδευσε μάλιστα γράφοντας: “Δεν υπα΄ροχυν λόγια για να περιγράψω τον πόνο που νιώθω βιώνοντας την τραγωδία του να χάνω την “ανηψιά” μου, Τζίτζι, και τον αδελφό μου, Κόμπι Μπράιαντ. Σας αγαπάω και θα μου λείψετε. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Μπράιαντ και στις οικογένειες των υπόλοιπων επιβατών στο ελικόπτερο. Νιώθω άρρωστος αυτή τη στιγμή”.

Διαφήμιση - Advertisement