Διαφήμιση - Advertisement
Καφέ της Χαράς: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; - Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας - Gkourou.com Καφέ της Χαράς: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; - Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας

Καφέ της Χαράς: Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν; - Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας


Διαφήμιση - Advertisement



Θα συνεχίσει το "Καφέ της Χαράς" και για δεύτερη σεζόν; Την απάντησε σε αυτό το ερώτημα έδωσε ο Χάρης Ρώμαςστη συνέντευξη του στο "Page 2" της εφημερίδας "Νέα Σελίδα".

"Επειδή η βάση όλων είναι το σενάριο, αυτό που μπορώ να σου πώ είναι ότι έχω φτιάξει ήδη στο μυαλό μου πώς πρέπει να κινηθεί η ιστορία, έτσι ώστε να μπορέσει το "Καφέ" να πάει και δεύτερη σεζόν. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα σίριαλ με 20 διαφορετικούς ήρωες, οπότε πρέπει να έχει προγραμματίσει από την αρχή του τι θα γίνει στο μέλλον για καθέναν από αυτούς ξεχωριστά. Κανένας δεν είναι τυχαία τοποθετημένος. Όλοι παίζουν ρόλο στην εξέλιξη και, όπως το έχουμε σχεδιάσει με την Άννα Χατζησοφιά, το σίριαλ μπορεί να πάει για την δεύτερη σεζόν άνετα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ανέβει κι άλλο το μπάτζετ. Διότι εκτός από κάποιους ήρωες που επανέρχονται, υπάρχουν και νέοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν, τους οποίους θα ερμηνεύσουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι δεν είναι χαμηλά αμειβόμενοι" είπε.
Σε ερώτηση για τις αμοιβές των ηθοποιών στο φετινό και στο παλιό "Καφέ της Χαράς" απάντησε ότι "Σίγουρα υπάρχει μια μείωση της τάξης του 25%. Αλλά δεν είναι καθόλου χαμηλό το μπάτζετ για τα δεδομένα της εποχής. Κι αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησα από τον ΑΝΤ1. Γιατί αν το μπάτζετ ήταν πολύ χαμηλό δεν θα μπορούσε να γίνει σωστή δουλειά. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αμοιβή μου. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους συντελεστές, γιατί είναι μια δουλειά που την αγαπούν πολύ. Όλοι, δηλαδή, που συμμετέχουν στο Καφέ είχαν απόλυτη συνείδηση ότι πρέπει να βάλουμε πρώτα την ποιότητα της δουλειάς και όχι την προσωπική μας αμοιβή. Αν οι συνθήκες της παραγωγής ήταν άθλιες, τι θα μπορούσαν να κάνουν ο Ρώμας και η Λουιζίδου, όσο άξιοι πρωταγωνιστές κι αν είναι".

Διαφήμιση - Advertisement