Διαφήμιση - Advertisement
ΣΟΚ στην Πάτρα. Αυτοί είναι οι δυο νεκροί καθηγητές στο χθεσινό τροχαίο - Gkourou.com ΣΟΚ στην Πάτρα. Αυτοί είναι οι δυο νεκροί καθηγητές στο χθεσινό τροχαίο

ΣΟΚ στην Πάτρα. Αυτοί είναι οι δυο νεκροί καθηγητές στο χθεσινό τροχαίο


Διαφήμιση - Advertisement


Συγκλονισμένη είναι η Αχαΐα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθές στις 13:30 στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της περιοχής Καμίνα, στην Αχαΐα. Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους, επί τόπου, δύο καθηγητές που επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Πάτρα, από το Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν.

Από το τροχαίο ανασύρθηκαν νεκροί, ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος 50 ετών, φυσικός και ο Νίκος Ρόδης του Ροδιάνθη 56 ετών μαθηματικός.
Το όχημα που ήταν μέσα έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο.

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ήταν εξαιρετικός επιστήμονας και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού. Η κηδεία του άτυχου 50χρονου καθηγητή, θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο Ιερό Ναό Παντοκράτορα της Πάτρας.
Ο Νίκος Ρόδης με καταγωγή από το χωριό Λεχούρι ζούσε στην Πάτρα και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.
nassosblog 
 

Διαφήμιση - Advertisement