Ο Ευαγγελάτος στην ΕΡΤ. Από την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις - Gkourou NEWS

Ο Ευαγγελάτος στην ΕΡΤ. Από την επόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις

Από τις 23 Ιουλίου και πριν οριστεί η νέα διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης σας είχα γράψει για τις σκέψεις που επικρατούσαν για την μετακόμιση του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής
Η είδηση έχει αναπαραχθεί σχεδόν από όλα τα sites. Μπράβο στους λίγους που έβαλανα την πηγή κρίμα γι’ αυτούς που αυτοανακηρρύσονται σοβαροί αλλά είναι τελείως ασόβαροι και χωρίς να κάνουν ρεπορτάζ αντιγράφουν όχι μόνο εμένα αλλά και άλλους συναδέλφους τους.
Τα νεότερα που αφορούν λοιπόν στην προοπτική της συνεργασίας Ευαγγελάτου – ΕΡΤ έχουν ως εξής: Πολύ πιθανόν ο δημοσιογράφος να μην αναλάβει κάποια επιτελική θέση.

Δεν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του στα site που έχει. Επίσης απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Είναι όμως πολύ πιθανόν να κάνει ένα προ – δελτίο τύπου «Σήμερα» που θα έχει όλες τις εξελίξεις της ημέρας καλεσμένους και παράθυρα. Και βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο βραδινής πολιτικής εκπομπής.
Σε κάθε περίπτωση εφόσον η συνεργασία προχωρήσει θα υπογραφεί σύμβαση έργου και η παραγωγή της εκπομπής του θα είναι μεικτή. Αυτά και επανέρχομαι.
nassosblogloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.