Απατημένος σύζυγος έκανε πάρτι και μπροστά σε όλους ανακοίνωσε ότι η γυναίκα και ο καλύτερος του φίλος είναι εραστές

Ούτε ένα ούτε δυο ούτε τρία, αλλά 20 ολόκληρα χρόνια η σύζυγος του είχε σχέση με τον καλύτερο του φίλο. Και όταν το έμαθε ο Σομπαλβάρο Μελεάν σκέφτηκε να πάρει την εκδίκηση του. Και η εκδίκηση αυτή δεν περιελάμβανε τσακωμούς, φασαρίες, ξυλοδαρμούς ή ακόμη και έγκλημα. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο Σομπαλβάρο σέρβιρε το πιάτο αυτό με τον καλύτερο τρόπο.Διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του. Προσκάλεσε όλου τους οικογενειακούς φίλους, όλους τους συγγενείς της γυναίκα του και τους δικούς του και φυσικά προσκάλεσε και τον Αλμπέρτο. Τον καλύτερο του φίλο.
Και ενώ το πάρτι είχε αρχίσει το αλκοόλ και οι μπύρες έρρεαν, τα φαγητά είχαν σερβιριστεί και όλοι βρισκόντουσαν σε μεγάλα κέφια. Ο Σομπαλρβάρο έπιασε το μικρόφωνο και ζήτησε λίγο την προσοχή των προσεκλημένων.

Η σύζυγος του Νταλιάνα στάθηκε όρθια δίπλα του χαμογελαστή και ο Σομπαλβάρο άρχισε να μιλάει. Οι προσκελημένοι έκαναν ησυχία και τον άκουγαν: «Φίλοι μου σας ευχαριστώ που ήρθατε στο πάρτι μου και με τιμήσατε με την παρουσία σας. Σήμερα θα σας ανακοινώσω κάτι που επιβεβαίωσα. Φίλε μου Αλμπέρτο σε γνωρίζω εδώ και 20 χρόνια. Είσαι φίλος μου. Αλλά το να βατεύεις τη γυναίκα μου είναι μια πράξη δειλίας. Εδώ έχω όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσετε εσύ και η γυναίκα μου η Νταλιάνα» είπε και σήκωσε ένα κινητό που βαστούσε στο χέρι του: «Η Νταλιάνα θέλει ένα διαμέρισμα 40.000 δολαρίων όπου θα στεγάσετε τον έρωτα σας. Σε ευχαριστώ για την 20χρονη “φιλία” σου όπως ευχαριστώ και τη σύζυγο μου για όλα. Και κυρίως σας ευχαριστώ για την υποκρισία. Κυρίες και κύριοι όπως καταλάβατε ο Αλμπέρτο και η Νταλιάνα έχουν δεσμό»
Οι προσκεκλημένοι είχαν μείνει με τα μάτια γουρλωμένα. Κάποιοι βαστούσαν ακόμη όρθια τα πιρούνια και δεν τα έφερναν στο ορθάνοιχτο στόμα τους. Σιωπή επικρατούσε. Η Νταλιάνα ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί.