ΣΟΚ! Δεύτερη απόπειρα βιασμού στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας μέσα σε λίγες μέρες! - Gkourou

ΣΟΚ! Δεύτερη απόπειρα βιασμού στην είσοδο της ίδιας πολυκατοικίας μέσα σε λίγες μέρες!

Συναγερμό σήμανε στην Ασφάλεια Χανίων η καταγγελία μιας νεαρής φοιτήτριας ότι τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Χώρα από άγνωστο ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε γίνει ακόμα μία απόπειρα βιασμού πριν από  λίγες ημέρες!


Ήταν 3:30 τα ξημερώματα, όταν ο άγνωστος επιτέθηκε από πίσω στη νεαρή γυναίκα, τη στιγμή που είχε μόλις ανοίξει την εξώπορτα της πολυκατοικίας, κλείνοντάς της το στόμα με το χέρι του και στριμώχνοντάς την στο ασανσέρ. Ευτυχώς, εκείνη τραβήχτηκε και έβαλε τις φωνές αναγκάζοντας τον δράστη να το βάλει στα πόδια, καθώς είχαν αρχίσει να ανοίγουν οι πόρτες των διαμερισμάτων.
Με παρόμοιο τρόπο, ο ίδιος -σύμφωνα με τις περιγραφές- επίδοξος βιαστής είχε επιτεθεί σε μια 26χρονη στα τέλη Δεκεμβρίου, στο ίδιο ακριβώς σημείο της ίδιας πολυκατοικίας! Μάλιστα, την είχε χτυπήσει στο στόμα και το πίσω μέρος του κεφαλιού τραυματίζοντάς την ελαφρά, αλλά εκείνη είχε σηκώσει στο πόδι την πολυκατοικία κλωτσώντας την πόρτα του ασανσέρ, με αποτέλεσμα και τότε ο δράστης να τραπεί σε φυγή!
Οι λεπτομερείς περιγραφές του επίδοξου βιαστή που έδωσαν οι δυο κοπέλες, κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για τον ίδιο μικροκαμωμένο και πολύ αδύνατο άνδρα με βαθουλωμένα μάγουλα και μούσι, που μιλάει άπταιστα ελληνικά. Βάσει της περιγραφής, οι αστυνομικοί ερευνούν για να τον εντοπίσουν.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.