Ήρθαν τα πάνω κάτω στο The Voice - Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης - Gkourou NEWS

Ήρθαν τα πάνω κάτω στο The Voice - Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το The Voice έκανε λαμπερή πρεμιέρα και οι κριτές, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, πήραν τις θέσεις τους.
Στη σκηνή του μουσικού σόου ανέβηκε γεμάτος διάθεση ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στις blind auditions, η οποία αλλάζει τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.


«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη αλλαγή φέτος στη διαδικασία των blind auditions του Voice. Από φέτος, λοιπόν, όταν ένας coach ακούει μία φωνή που του αρέσει πάρα πολύ, έναν διαγωνιζόμενο που τον θέλει πολύ στην ομάδα του, έχει το δικαίωμα με το πάτημα ενός κουμπιού να εμποδίσει κάποιον άλλον coach να διεκδικήσει αυτόν τον διαγωνιζόμενο. Να τον μπλοκάρει, δηλαδή.
Θα χρησιμοποιήσει αυτό το κουμπί προφανώς για να μπλοκάρει αυτόν που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή. Όμως, προσέξτε, αυτό το κουμπί έχετε δικαίωμα να το πατήσετε τέσσερις φορές συνολικά σε όλη τη φάση των blind. Κι επίσης το πάτημα κάθε κουμπιού μπλοκάρει έναν coach και μόνο τη φορά. Δεν μπορείτε, δηλαδή, με ένα πάτημα να μπλοκάρετε δύο ή τρεις», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.