Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη (Video)

; ;


Νέα ερωτήματα επιχειρούν να απαντήσουν οι αρμόδιοι στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, που ίσως οδηγήσουν στην εξιχνίαση, όπως ποιον δρόμο ακολούθησαν οι άνδρες που φέρεται να σκότωσαν τη 44χρονη, γιατί δεν έχουν καταγραφεί τα αυτοκίνητά τους από τις κάμερες του οδικού δικτύου, γιατί δεν τους είδε κανείς μέσα στα χωριά παρά μόνο δύο μάρτυρες μέσα στη λίμνη, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Τώρα όσοι ασχολούνται με την υπόθεση θεωρούν ότι το "κλειδί" που θα ξεκλειδώσει το μυστήριο είναι στη διαδρομή μέχρι τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, όπως και στους τραπεζικούς λογαριασμούς της όπου εντοπίζεται τεράστια τρύπα 80.000 ευρώ.
Χρήματα που τα ζητούσε επίμονα από το άτομο που του είχε παραχωρήσει αρκετά φιλικά δάνεια καθώς έπρεπε άμεσα να φύγει για το εξωτερικό. Το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οικονομικό, αναφέρει μία από τις δικηγόρους της οικογένειας Λαγούδη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσωποποιηθεί ο ένας από τους δύο φερόμενους αυτουργούς.


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.