Οι αλλαγές στο Nomads απειλούν τον ΑΝΤ1: Κατά του σταθμού κινείται δικαστικά ο Acun

; ;


Επικίνδυνες για την ελληνική παραγωγή του «Nomads» και για ολόκληρο τον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι μπορεί να αποβούν οι μεγάλες αλλαγές που αποφάσισαν τα δύο μέρη να κάνουν στη φετινή δεύτερη σεζό του ριάλιτι επιβίωσης.


Ο λόγος; Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, έχουν κάνει έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Acun Illicali, ο οποίος ετοιμάζεται να κινηθεί νοιμικά εναντίον του σταθμού.


Οι αλλαγές στους κανονισμούς και στη δομή του παιχνιδιού, κατά πληροφορίες της εκπομπής, μετέτρεψαν το «Νοmads» σε έναν κλώνο του «Survivor» και ο Τούρκος παραγωγός δεν μπορεί να το αφήσει χωρίς να πάρει τα μέτρα του.Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με την φτηνή αντιγραφή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Survival, όταν αυτό προβλήθηκε πέρυσι από τη συχνότητα του Epsilon.
Τότε ο Acun είχε χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά τώρα αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος υπερασπιζόμενος τα χρήματα που δίνονται για τα δικαιώματα της εκπομπής παραγωγής του.
Αν οι πληροφορίες ισχύουν έναν νέο μέτωπο ανοίγει ανάμεσα στα δύο κανάλια και τις εταιρείες παραγωγής και ο ΑΝΤ1 μπαίνει σε νέα μπλεξίματα.


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.