Σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει η Μπάγια Αντωνοπούλου: "Παραιτήθηκα γιατί με..." - Gkourou

Σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει η Μπάγια Αντωνοπούλου: "Παραιτήθηκα γιατί με..."

Τι πραγματικά έγινε; Η Μπάγια σπάει τη σιωπή της!
Επιτέλους ήρθε η ώρα να μάθουμε από πρώτο χέρι τι έχει συμβεί στην κόντρα μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου!

Η κοπέλα μίλησε σε ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος ανθρώπους που εμπιστεύεται και αγαπάει. 
Μίλησε σε συναδέλφους της ακόμη και από ανταγωνιστικά κανάλια που προσπάθησαν όχι μόνο να μάθουν τι έχει συμβεί από περιέργεια αλλά κι από συμπαράσταση.

Γιατί πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο και πριν ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ μας μία μεγάλη αλήθεια. Η νεαρή δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου είναι ένα εξαιρετικό παιδί με μόρφωση με επίπεδο και από καλή οικογένεια. Μάλιστα εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει αναλυτικά ποια είναι η Μπάγια
Είναι ένα παιδί με καλή πάστα ανθρώπου με ήθος και επαγγελματική επάρκεια που σπανία συναντάμε σε παιδιά τέτοιας ηλικίας. Πώς λοιπόν φτάσαμε στο σημείο η Μπάγια Αντωνοπούλου να είναι εκτός της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και πολύ πιθανόν και εκτός της οικογένειας του ΑΝΤ1, αν τελικά επιμείνει την παραίτηση της;
Το παρασκήνιο όπως το εκμυστηρεύτηκε η κοπέλα στους δικούς της ανθρώπους έχει ως εξής.


«Χωρίς δεύτερη κουβέντα χωρίς να το σκεφτώ χωρίς να το συζητήσω με την οικογένεια μου και με τους φίλους μου όταν το κανάλι μου πρότεινε για άλλη μια χρονιά να αναλάβω την καλοκαιρινή εκπομπή μαζί με τον κύριο Ρογκάκο το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη. Μου αρέσει η δουλειά μου και δίνω τα πάντα! Δε σκέφτομαι ούτε κούραση ούτε ταλαιπωρία ούτε πρωινό ξύπνημα ούτε άλλες υποχρεώσεις. Είχαμε μια επιτυχία τα καταφέραμε καλά. Το κανάλι είναι ικανοποιημένο και ΤΕΛΟΣ. Αυτά που λένε ότι δήθεν καβάλησα το καλάμι δεν ισχύουν δεν είναι στο χαρακτήρα μου; 

Ξεκίνησα με τον κύριο Παπαδάκη την κανονική μου δουλειά. Για λόγους άσχετους Δεχόμουν επιπλήξεις και επιθέσεις μέρα παρά μέρα. Δε με ενοχλούσαν στη δουλειά μας αυτά συμβαίνουν καταλαβαίνω και τον εκνευρισμό του κεντρικού παρουσιαστή και τα χρόνια εμπειρίας που κουβαλάει μέσα του και την ευθύνη που έχει στην πρωινή ζώνη του καναλιού και τον εγωισμό που μπορεί να έχει ο κάθε κεντρικός παρουσιαστής απέναντι στον ανταγωνισμό και στους συναδέλφους του.

Τα κατανοώ όλα. Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ένα όριο αξιοπρέπειας και σεβασμού στην προσωπικότητα του άλλου ανθρώπου. Δέχομαι να μου πει οποιοσδήποτε οτιδήποτε όχι όμως δημοσίως και μπροστά σε άγνωστους ανθρώπους.
Το να με προσβάλλεις μπροστά σε καλεσμένος που τους σέβομαι και και με σέβονται αυτό είναι κάτι που ξεπερνάει τις προσωπικές μου αντοχές. Όταν μάλιστα αυτό συμβαίνει από έναν άνθρωπο που σέβομαι και αγαπώ που τον θεωρώ πατρική μου φιγούρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το δεχτώ. Αυτό ήταν που ξεχείλισε και το ποτήρι.
Δεν άντεξα και παραιτήθηκα στην κεντρική διεύθυνση στον Στρατή Λιαρέλη., ο οποίος δεν δέχτηκε την παραίτησή μου και μου είπε να ξεκουράσω να χαλαρώσω να ηρεμήσω και να ξανά σκεφτώ τα πράγματα. Είμαι πολύ μπερδεμένη ακόμη και αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποχωρίζεσαι ανθρώπους που έχεις δουλέψει μαζί τους έχεις πονέσει έχεις ταλαιπωρηθεί έχεις δώσει μάχες και έχεις κερδίσει και έχεις χάσει. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω μια δουλειά που αγαπώ και την υπηρετώ με πάθος και με όρεξη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσω ανθρώπους που με στήριξαν στα πρώτα μου δειλά βήματα στην δημοσιογραφία.

Ότι και να έχει συμβεί δεν μπορώ να ξεχάσω ότι η οικογένεια του ΑΝΤ1 με αγάπησε και με στήριξε από το πρώτο λεπτό της δημοσιογραφικής μου καριέρας. Η αλήθεια είναι ότι ζω ένα μικρό θάνατο μέσα μου γιατί αναγκάζομαι να σκεφτώ πράγματα που δε μου περνούσε καν από το μυαλό το προηγούμενο διάστημα. Δεν κρατάω κακιά ούτε εγωισμό απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα ανταποκριθώ με επάρκεια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Φοβάμαι τον χαμό που θα συμβεί αν ξανά επιστρέψω στα καθήκοντά μου μπορεί να μη συμβεί τίποτα και μπορεί να συμβούν και τα πάντα. Ένα είναι το σίγουρο πάντως δεν κρατώ κακία ποτέ και σε κανέναν. Ο καιρός θα δείξει πιο είναι το καλύτερο για όλους μας»

Αυτά είπε το κορίτσι σε πολύ κοντινούς τους ανθρώπους που τα μετέφεραν σε εμάς εδώ στο blog Vanda's στο Youweekly.gr!


Εμείς ένα πράγμα θα πούμε και μόνο από αυτά που μας μετέφεραν ότι είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα παιδί με σπανία χαρίσματα ήθος και επίπεδο. Είναι κρίμα ένα τέτοιο στέλεχος του ΑΝΤ1 να χαθεί τζάμπα και βερεσέ.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.