Δυσάρεστες εκπλήξεις την πρώτη νύχτα γάμου – Αλλιώς την φανταζόταν η νύφη και ο γαμπρός! - Gkourou

Δυσάρεστες εκπλήξεις την πρώτη νύχτα γάμου – Αλλιώς την φανταζόταν η νύφη και ο γαμπρός!

Ο γάμος στα Χανιά ολοκληρώθηκε με τον γαμπρό και τη νύφη να δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για τη δεξίωση. Τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης... Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (07-10-2018) στα Χανιά με θύμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας και νωρίς το βράδυ, έκανε το καθιερωμένο γλέντι για συγγενείς και φιλους.


Στο μεσοδιάστημα, τα «χαρίσματα» που είχαν μαζέψει από την εκκλησία – ένα χαρακτηριστικό έθιμο της Κρήτης –  μεταφέρθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, στο κέντρο των Χανίων, χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα επακολουθούσε.
Ενώ οι νιόπαντροι γλεντούσαν, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους πήραν όλα τα χαρίσματα του γάμου καθώς και τα κοσμήματα.
Όταν το γλέντι τέλειωσε αργά τη νύχτα και το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση των κλοπιμαίων, ενώ όπως είναι φυσικό το γεγονός προκάλεσε λύπη για την ατυχία του ζευγαριού και οργή για τους δράστες που «άπλωσαν χέρι» στα χαρίσματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.