Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες! - Gkourou NEWS

Χανιά: Η χαρά του γάμου τελείωσε απότομα – Ο γαμπρός η νύφη και οι δυσάρεστοι πρωταγωνιστές που μπήκαν σε περιπέτειες!

Ο γάμος στα Χανιά ολοκληρώθηκε με τον γαμπρό και τη νύφη να δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για τη δεξίωση. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις...
Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο νεαροί που πριν μερικές ημέρες έκλεψαν τα χαρίσματα ενός νεόνυμφου ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Κρητικούς, 18 και 20 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά την κλοπή.Χθες (11-10-2018) οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις και πλέον οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής στα Χανιά όταν ένα ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι αποφάσισε τα γαμήλια δώρα να τα φυλάξει στο σπίτι ώστε να πάει στο κέντρο και να διασκεδάσει παρέα με τους καλεσμένους του.
Όταν επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας διαπίστωσε ότι τα χρήματα και τα δώρα αρκετών χιλιάδων ευρώ είχαν κάνει «φτερά». Οι άγνωστοι – μέχρι τότε – δράστες είχαν παραβιάσει την οικία τους και είχαν καταφέρει να τα πάρουν όλα.
Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία άνδρες που κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών. Πρόκειται για δύο άτομα 18 και 20 ετών τα οποία είχαν διαρρήξει άλλες δύο οικίες ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.
 Πηγή: cretapost.grloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.