Σπάνια εμφάνιση: Αυτή είναι η νέα σύζυγος του Ηλία Μαμαλάκη - Gkourou NEWS

Σπάνια εμφάνιση: Αυτή είναι η νέα σύζυγος του Ηλία Μαμαλάκη

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το 2012 – δύο χρόνια μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου, Στέλλας – παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη τον Οκτώβριο της εν λόγω χρονιάς, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Η Ντορίτα Πετρατζά ήταν στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα κι έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους της, τα οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Ηλία Μαμαλάκη.
Οι δύο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ και δεν εμφανίζονται συχνά μαζί σε χώρους, όπου υπάρχουν φωτογράφοι. Παρόλα αυτά, ο Ηλίας Μαμαλάκης και η Ντορίτα Πετρατζά παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησαν για τον έρωτα τους, αλλά και για τα τα επαγγελματικά του σεφ.
Αναφερόμενοι στο πρώτο τους ραντεβού, αποκάλυψαν πως έγινε στο σπίτι της κυρίας Πετρατζά, όπου ο Ηλίας Μαμαλάκης μαγείρεψε. Η ίδια όμως είχε άγχος όταν του μαγείρεψε για πρώτη φορά; “Όταν του μαγείρεψα πρώτη φορά δεν είχα άγχος γιατί δεν σκεφτόμουν ποιος είναι, απλά τον είχα ερωτευτεί και τον περίμενα.”, δήλωσε και συνέχισε: “Ήταν και τα 3 παιδιά και μας έφτιαξε πίτσες. Είχανε τρελαθεί”!loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.