Νέα ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη - Gkourou NEWS

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη

Ισχυρό άλλοθι για την ώρα του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη έχει ο γιατρός που  σκιαγραφείται από τους δικηγόρους της οικογένειας Λαγούδη ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της.Ο γιατρός έχει καταθέσει αλλά δεν έχει συλληφθεί δε, καθώς, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι πέντε αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση θανάτου της 44χρονης, από την πρώτη στιγμή, τον κάλεσαν για κατάθεση και εκείνος Ισχυρίστηκε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν.Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και από άλλα σημεία, έδειχναν στις Αρχές ότι έλεγε αλήθεια, άρα είχε άλλοθι.
Σύμφωνα με το Star, οι Αρχές, κυρίως οι δικαστικές, μετά την απόδειξη του άλλοθι άρχισαν να ερευνούν τον περίγυρο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. Είχαν πεισθεί ότι άλλος σχεδίασε το έγκλημα της και άλλοι το εκτέλεσαν.
Οι δολοφόνοι πίστευαν ότι έκαναν το τέλειο έγκλημα, υποστηρίζει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και δε διεύρυναν τις έρευνές τους.
Δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.