Καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης: 5000 ευρώ θα δώσει στον Άδωνι Γεωργιάδη - Gkourou NEWS

Καταδικάστηκε ο Βαξεβάνης: 5000 ευρώ θα δώσει στον Άδωνι Γεωργιάδη

Δεκτή έγινε η αγωγή του Άδωνι Γεωργιάδη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του δημοσιογράφου-εκδότη Κώστα Βαξεβάνη.


Το δικαστήριο καταδίκασε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Βαξεβάνη για προσβολή της προσωπικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη στο ποσό των 5.000€ για την υπόθεση του Ντυνάν.
Ο δημοσιογράφος είχε ισχυρισθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε «business» στο Ντυνάν επί 14 συναπτά έτη, ακόμη και όταν ήταν Υπουργός.Το Δικαστήριο έκρινε ότι τα όσα αναφέρονται είναι ψευδή καθώς η εταιρεία που συναλλάχθηκε με το Ντυνάν δεν ήταν του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά του αδελφού του Λεωνίδα Γεωργιάδη και υπήρξε μόλις μία συναλλαγή για αγορά ημερολογίων το 2008 και ουδεμία άλλη.
Ως εκ τούτου ουδέποτε έγιναν «οικογενειακές business» και πολύ περισσότερο δεν έγιναν αυτές επί 14 συναπτά έτη και όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν υπουργός.
Το Δικαστήριο δέχθηκε επιπλέον, εκτός του ότι όλα είναι ψευδή, ότι για το σκέλος που αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Βαξεβάνης γνώριζε το ψεύδος και κατασκεύασε το ψευδές δημοσίευμα και άρα διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και για το υπόλοιπο σκέλος ότι είχε σκοπό να εξυβρίσει και να προσβάλει την προσωπικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.