Τα πρώτα λόγια του 27χρονου που εντοπίστηκε σώος - Τι ρώτησε τους πυροσβέστες - Gkourou

Τα πρώτα λόγια του 27χρονου που εντοπίστηκε σώος - Τι ρώτησε τους πυροσβέστες

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, εντόπισαν σώο τον 27χρονο που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου στο Μαντούδι Ευβοίας.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν αν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε κι αυτό το ευχάριστο νέο η χαρά του απλά δεν περιγράφεται.
Ανάλογες στιγμές διαδραματίστηκαν και στην απέναντι όχθη του ποταμού που εντοπίστηκε ο 27χρονος από την κοπέλα του και τον πατέρα του, ο οποίος πίστευε ότι ο «Γιάννης του» θα τα καταφέρει. Γνωρίζοντας ότι είναι «σκληρό παιδί» πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει και με τα ορμητικά νερά και για να επιβιώσει βγαίνοντας σε κάποιο σημείο, όπως και έγινε.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ορίστηκε η μεταφορά του στο τοπικό Κέντρο Υγείας, περισσότερο προληπτικά, για την πολύωρη ταλαιπωρία του με τα στοιχειά της φύσης.
Στη φωτογραφία βλέπετε τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Νίκο Σπαή που βρισκόταν δίπλα στα πληρώματα που έψαχναν τον 27χρονο, έχοντας πλέον σιγουρευτεί ότι ο αγνοούμενος είναι καλά στην υγεία του.
Πηγή: lamiareport.grloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.