Καμία Kαθυστέρηση! Το «Survivor 3» έρχεται στις οθόνες μας με… grande ονόματα - Gkourou NEWS

Καμία Kαθυστέρηση! Το «Survivor 3» έρχεται στις οθόνες μας με… grande ονόματα
Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης του δεύτερου κύκλου του «Survivor» στον ΣΚΑΪ να αποδείχθηκαν απογοητευτικότατα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Acun Ilicali να πάρει την τολμηρή απόφαση να μην αφήσει το τηλεοπτικό κοινό να… ξεχάσει την αποτυχία.


Τι εννοούμε; Ότι σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί αρχικά περί μικρής παύσης διάρκειας ενός έτους στην προβολή του παιχνιδιού επιβίωσης, ο Τούρκος παραγωγός σκοπεύει να λανσάρει τον τρίτο κύκλο σε μερικούς μήνες από σήμερα.Σύμφωνα με δημοσίευμα του dokari.gr, το νέο «Survivor» θα κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Φεβρουάριο του νέου έτους, ενώ θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Οι αλλαγές, βέβαια, θα είναι πολλές. Με πρώτη και καλύτερη τη… φήμη των παικτών της ομάδας των «Διασήμων»
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ilicali μετά την τεράστια εμπορική αποτυχία του προηγούμενου κύκλου σκοπεύει να προχωρήσει στο «κλείσιμο» πολύ μεγάλων ονομάτων προκειμένου το ενδιαφέρον του κοινού να χαρίσει στο παιχνίδι τα νούμερα του παρελθόντος.
Έτσι, μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να μην προλάβει να μας λείψει αρκετά μέχρι την επιστροφή του, ωστόσο ο στόχος είναι οι Διάσημοι που θα επιλεγούν να μας ιντριγκάρουν τόσο πολύ ώστε να μην χάνουμε επεισόδιο.
Για να δούμε, θα τα καταφέρει ο Acun ή ο τρίτος κύκλος θα έχει την τύχη του δεύτερου;
Πηγη dailymedia.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.