Πνίγηκε γνωστός γιατρός σε διάσημη παραλία – Βούτηξαν μάταια στη θάλασσα για να τον σώσουν! - Gkourou

Πνίγηκε γνωστός γιατρός σε διάσημη παραλία – Βούτηξαν μάταια στη θάλασσα για να τον σώσουν!

Σοκ στον Αη – Γιάννη στο Πήλιο αλλά και τον Βόλο. Γύρω στις 20.00 το απόγευμα ένας άνδρας ηλικίας 61 ετών εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς αισθήσεις στη θαλάσσια περιοχή Παπά Νερό και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για γνωστό Βολιώτη ψυχίατρο.


Ο πνιγμός σημειώθηκε γύρω στις 7:45. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος στην παραλία και είχε αρχίσει να βραδιάζει. Δύο περαστικά ζευγάρια εντόπισαν τον άτυχο ψυχίατρο να επιπλέει. Αντιλαμβανόμενοι ότι ο 61χρονος δεν είχε αισθήσεις του, οι άνδρες βούτηξαν στη θάλασσα για να τον σώσουν και τον ανέσυραν άμεσα στην ακτή. Ακολούθησαν απερίγραπτες στιγμές αγωνίας. Πολίτες καλούσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία, το Λιμενικό.Ναυαγοσώστης και ιδιώτης γιατρός που βρίσκονταν σε κοντινή περιοχή έσπευσαν να βοηθήσουν. Ο γιατρός έδωσε τις πρώτες  βοήθειες με απινιδωτή επί τόπου. Έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά ο 61χρονος δεν επανερχόταν. Σε γρήγορο χρονικό διάστημα έφτασε στον τόπο και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς με αγροτική γιατρό. Οι προσπάθειες για την επαναφορά συνεχίστηκαν από το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Αποδείχτηκαν, όμως, μάταιες.
Ο ψυχίατρος δεν επανερχόταν. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Λιμενικοί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνέχιζαν έως αργά το βράδυ την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος βρισκόταν στην παραλία μόνος. Στο Πήλιο φιλοξενούταν από φιλικό σπίτι. Στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς έγινε η αναγνώριση από συγγενικό του πρόσωπο.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.