Το Τατουάζ: Η αποκάλυψη ήρθε από τον Ανδρέα Γεωργίου-Δείτε τι είπεΔεύτερη σεζόν για το άκρως επιτυχημένο «Τατουάζ» στον Alpha. Ποιες θα είναι οι εξελίξεις φέτος; Η αποκάλυψη πάντως που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου θα… συζητηθεί.

 «Στα πλαίσια της δικής μας ανάγκης να εξελιχθούμε και να προτείνουμε κάτι καινούργιο, το μελετήσαμε πάρα πολύ για φέτος, σε σχέση πάντα με το τι μας επιτρέπει το σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Έχουμε, λοιπόν, να προτείνουμε ανατροπές που δεν περιμένει ο κόσμος. Η Βάνα στρίβει το «τιμόνι» και το πάει εκεί που δεν περιμένει ο τηλεθεατής, κάνοντας τη σειρά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Ακόμη και εμείς που είμαστε μέσα σε αυτό, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχουμε ενθουσιαστεί φέτος! Παράλληλα, θα μπουν καινούργιοι ήρωες, που είναι πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ξετυλίγουν ενδιαφέροντες μύθους, που δημιουργούν αλλεπάλληλα γεγονότα για τους υπόλοιπους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.


-Υπάρχουν πρόσωπα που ενδέχεται να μη δούμε τη φετινή σεζόν, που θα αποχωρήσουν δηλαδή από τη σειρά;
«Δεν έχουμε ακόμη κατά τέτοιο στις, σκέψεις μας. Δεν υπάρχει κάποιος από τους βασικούς ήρωες που θα φύγει από τη σειρά. Αντιθέτως, θα έχουμε αφίξεις, οι οποίες θα συμπληρώνουν τις ιστορίες των βασικών ηρώων. Επιλέξαμε οι νέες μορφές να είναι φρέσκα πρόσωπα, και επενδύσαμε σε ανθρώπους που κάνουν τώρα το ντεμπούτο τους, οπότε αισθάνομαι ότι και αυτό έχει ένα ειδικό ενδιαφέρον.»


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.