Το γλέντι μετατράπηκε σε τραγωδία
Το γλέντι σε πανηγύρι στο Βελεστίνο του Βόλου μετατράπηκε σε τραγωδία για έναν 44χρονο αρχιλοχία ο οποίος πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ANT1 o 44χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων.


«Πίσω μας σε δύο τραπέζια, έπεσε ένα παιδί 44χρονών. Πήγαμε εκεί, βρέθηκε και ένας γιατρός, προσπαθούσαμε, ειδοποιήσαμε το κέντρο υγείας Βελεστίνου, που ήταν πέντε λεπτά δρόμος από το σημείο που ήμασταν, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε νυχτερινός οδηγός. Δώσαμε τις πρώτες βοήθειες, απλά λες ότι εάν υπήρχε απινίδωση πιθανόν να είχε άλλη κατάληξη» ανέφερε στον ΑΝΤ1 η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Βόλου, Φούλη Τσιώμου.«Το παιδί μου μπορεί να είχε σωθεί αν είχε έρθει έγκαιρα το ασθενοφόρο και υπήρχε απινιδωτής ίσως να ζούσε. Υπήρξε καθυστέρηση. Ο πόνος μας είναι μεγάλος, μόλις ηρεμήσω, θα μάθω ποιος φταίει και τι έγινε» τόνισε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του άτυχου άνδρα, Σπύρος Κανούλης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος εργαζομένων κέντρων υγείας Μαγνησίας Ιωάννης Γάτης μιλώντας στον ANT1 είπε ότι «από το 2013 που συνταξιοδοτήθηκαν και ο τελευταίος συνάδελφος, από τους 6 οδηγούς πληρώματος ασθενοφόρων έχουν μείνει οι δύο. Είναι κρίμα γιατί παίζονται ανθρώπινες ζωές και στα 5 και στα 10 λεπτά.
Τέλος ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νάσικας τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι «έχουμε κάνει άπειρες παρεμβάσεις, άπειρες προσφυγές, άπειρες αναφορές, άπειρα υπομνήματα αλλά αποτέλεσμα μηδέν».


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.