Συγκλονίζει καρκινοπαθής παρουσιάστρια του BBC: Ετοιμάζω δώρα γενεθλίων για τον γιο μου μέχρι τα 21 του - Gkourou

Συγκλονίζει καρκινοπαθής παρουσιάστρια του BBC: Ετοιμάζω δώρα γενεθλίων για τον γιο μου μέχρι τα 21 του

Η παρουσιάστρια του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντ, αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας, καθώς της είπαν ότι τις απομένουν μόνο μερικές μέρες να περάσει με τον πολύτιμο γιο της.
Με τον φόβο ότι θα αφήσει των 3 ετών γιο της, Φρέντι, η 40χρονη δημοσιογράφος, η οποία πάσχει από καρκίνο του μαστού, βρήκε έναν τρόπο για να είναι διαβεβαιώσει ότι θα είναι εκεί για τον γιο της τα επόμενα χρόνια.


‘Ετσι, αποφάσισε να περάσει τις τελευταίες μέρες της με τον πιο γλυκό τρόπο. Τυλίγει δώρα γενεθλίων για το γιο της προκειμένου να τα ανοίξει μεταξύ των ηλικιών των τεσσάρων και των 21 ετών, όπως εξήγησε στο blog της.Επίσης, άφησε λεπτομερείς οδηγίες στην αδερφή του συζύγου της για το πώς θα ήθελε ο Φρέντι να ανατραφεί για τα πάντα, από τα μαλλιά του μέχρι την εκπαίδευσή του.
Ακόμη, άφησε «προσωπικά αντικείμενα όπως τα σημειωματάρια μου - έτσι μπορεί να δει ποια είναι η γραφή μου ή το άρωμα που με βοήθησε να  διαλέξω νωρίτερα φέτος, ώστε να θυμάται τη μυρωδιά μου και το πολύ σημαντικό κουτί των αναμνηστικών της γέννας μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.