Θρήνος στην Πάτμο για τον 28χρονο - Gkourou

Θρήνος στην Πάτμο για τον 28χρονο

Ο 28χρονος που ήταν ιδιοκτήτης γνωστού οινοποιείου, έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και όσους τον γνώριζαν. Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο οινοποιείο της οικογένειας του στο χωριό Πιπεριά της Αριδαίας.


 Εκτελώντας εργασίες σε μια μεγάλη δεξαμενή με μούστο, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Ο άτυχος Σάββας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλη την Πέλλα.
Σήμερα, στο χωριό της Πιπεριάς θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες απλού κόσμου θα πουν στις 17:00 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 28χρονο Σάββα Θωμαΐδη.
Θλίψη και στην Πάτμο  από το άκουσμα της θλιβερής είδησης διότι ο πατέρας του άδικοχαμένου Σάββα,  Τάσος Θωμαίδης,   είχε υπηρετήσει στην Πάτμο ως γυμναστής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους κατοίκους.  Οι πολίτες του νησιού μας του εύχονται κουράγιο και δύναμη, για να  μπορεί να αντιμετωπίσει το οικογενειακό αυτό δράμα.
Πηγή: patmostimesloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.