Πήγαν να απολαύσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους βγήκε ξινό - Gkourou

Πήγαν να απολαύσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους βγήκε ξινό
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Κυριακή όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον Πύργο. Την ώρα που απολάμβαναν τη συναυλία, άγνωστοι δράστες ρήμαζαν τα αυτοκίνητα που είχαν σταθμεύσει στην οδό Πατρών, πλησίον καταυλισμού Ρομά.

Βγαίνοντας από το δημοτικό στάδιο Πύργου, μετά το πέρας της συναυλίας και επιστρέφοντας στα αυτοκίνητά τους, τα βρήκαν σπασμένα και με ότι πολύτιμο υπήρχε εκεί, να λείπει.
Να σημειώσουμε πως όσες συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις κι αν έχουν γίνει στην Ηλεία, τέτοιο περιστατικό δεν είχε καταγγελθεί. Το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα κοντά στον καταυλισμό των Ρομά απέναντι από το ΚΕΦΙΑΠ Πύργου, στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας προς τα εκεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα διέρρηξαν οι άγνωστοι δράστες.
Έσπασαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού και έκαναν φύλλο και φτερό τα πάντα ψάχνοντας να βρουν κάτι πολύτιμο. Στο στόχαστρο βρέθηκαν δύο ΙΧ επιβατηγά και ένα ταξί, από όπου πήραν ένα πορτοφόλι με τραπεζικές κάρτες, ένα σταυρό, λίγα ψιλά σε χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.
Έτσι η τόσο όμορφη συναυλία που απόλαυσαν τους “βγήκε ξινή” μετά από αυτή την εξέλιξηΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.