Ήξερες γιατί τα μαλλιά σου μυρίζουν περισσότερο από άλλα σημεία του σώματός σου;

; ;
Το σώμα μας, το δέρμα συγκεκριμένα, έχει φυσικά λιπαντικά και συγκεκριμένα το σμήγμα και τον ιδρώτα που εκκρίνεται για να ρυθμιστεί η θερμοκρασία όλου του σώματος. Το σμήγμα και ο ιδρώτας εκκρίνονται από όλο το σώμα ΚΑΙ από το δέρμα του κεφαλιού. Τι σχέση έχει αυτό με την μυρωδιά; Όχι αυτήν που νομίζεις…

Ο ιδρώτας και το σμήγμα δεν μυρίζουν. Τα βακτήρια όταν έρχονται σε επαφή με το σμήγμα και τον ιδρώτα εκκρίνουν μυρωδιά! Τα μαλλιά σου κρατούν το δέρμα του κεφαλιού πιο ζεστό και υγρό από όλο το υπόλοιπο σώμα και για αυτό το λόγο η μυρωδιά είναι εντονότερη τόσο όταν έχεις καιρό να λουστείς όσο και όταν είσαι φρεσκολουσμένη.
Συγκεκριμένα, αν έχεις καιρό να λουστείς και στο μεταξύ έχεις ιδρώσει, έχεις εκτεθεί στην σκόνη της ατμόσφαιρας και την μόλυνση και αν έχεις βάλει προϊόντα… τότε δημιουργείται ένας «μπουφές» για τα βακτήρια και η μυρωδιά είναι έντονη. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Τα μαλλιά σου μυρίζουν περισσότερο γιατί στο δέρμα από κάτω τους υπάρχει περισσότερη υγρασία και θερμότητα. Τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις; Να λουστείς φυσικά!
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.