Νέο κείμενο από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Τι απαντά στους επικριτές του - Gkourou

Νέο κείμενο από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο: Τι απαντά στους επικριτές τουΝέο κείμενο απάντηση στους επικριτές του ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μία εβδομάδα μετά τη δήλωση του με αφορμή τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στους κόλπους της Εκκλησίας όσο και στους πολίτες.
Ο Μητροπολίτης δεν ανακαλεί τη δήλωση του ότι η αθεΐα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ευθύνεται για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς, ενώ εξαπολύει τα βέλη του σε όποιον τον επέκρινε.Διαβάστε το κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.
ΦΩΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΑ!
ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Η ανάρτησή μας της 24ης Ιουλίου τάραξετα πνεύματα! Πολλοί ικανοποιήθησαν και ακόμη περισσότεροι σκανδαλίσθησαν! Ακόμη και ένας Διάκονος ύψωσε την φωνήν του για να μας......συνετίσει με τον απρεπή λόγο του, το γνωστό «ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ, Αμβρόσιε»!
Μεταξύ πολλών άλλων και αρκετοί Αρχιερείς εν Χριστώ Αδελφοί μας έσπευσαν να μας διορθώσουν! Να μας ανακαλέσουν στην τάξη! Κορυφαίος μεταξύ αυτών ένας πολύ νέος κατά την χειροτονία Αρχιερεύς, χειροτονήθηκε μόλις τον Ιούνιον του 2014, μας προσέβαλε, και μάλιστα με περισσή αναίδεια, γράφοντας και λέγοντας, ότι ο Καλαβρύτων «τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αμνησία»!
Η στάση όλων αυτών έχει δημιουργήσει και ένα κύμα αντιδράσεων.
Εμείς σήμερα σαν απάντηση σ΄ όλα αυτά τα φαινόμενα σας παρουσιάζουμε δύο δημοσιεύματα-φωνές απελπισίας.
ΠΡΩΤΟΝ: Ένα δημοσίευμα της 5ης Ιουλίου μέ τίτλο: «Η σιωπή αυτή της μάνας Εκκλησίας πονάει»! Το αφιερώνω στους λαλίστατους εν Χριστώ Αδελφούς μου, οι οποίοι έσπευσαν να με ευτελίσουν δημοσίως, αντιτάσσοντας το γνωστό «ο Θεός είναι αγάπη! Δεν είναι τιμωρός». Τους καταγγέλλει, ότι οι Αρχιερείς σήμερα ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με τον Θεό! «....αγαπήσαμε περισσότερο την δόξα των ανθρώπων παρά την αλήθεια και την δόξα του Θεού»!!!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ένα δημοσίευμα-ερωτηματολόγιο με τίτλο «απαντήστε μας κ. Άνθιμε», το οποίον αφιερώνουμε στον Σεβασμιώτατο 'Αλεξανδρουπόλεως, στον οποίο άλλωστε και απευθύνεται!
Αυτά μόνο και μόνο για να ακούγεται και η άλλη άποψη.
Από τη θέση αυτή απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς τους συντάκτες των παραπάνω αναφερομένων κειμένων, οι οποίοι μας είναι άγνωστα πρόσωπα.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣhttps://www.evgehfc.com/loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.