Σκούρα τα πράγματα για την Angelina Jolie: Τι συνέβη με το διαζύγιο... - Gkourou NEWS

Σκούρα τα πράγματα για την Angelina Jolie: Τι συνέβη με το διαζύγιο...Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Angelina jolie φέρεται να έδιωξε την δικηγόρο της Laura Wasser, με την οποία και δούλευε το διαζύγιο με τον Brad, και αυτό γιατί η κατάσταση συνεχώς αναζωπυρωνόταν με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή δουλειά.

 Η εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε πως πλέον συνεργάζεται με τη Samantha Bley Dejean, καθώς η εμπειρία και ο σκοπός της είναι η προστασία και το καλύτερο συμφέρον των παιδιών. Φυσικά κι εκτιμά τη συνεργασία της Laura όλο αυτό το διάστημα, όμως η αλλαγή αυτή έπρεπε να γίνει για χάρη των παιδιών της.


Είναι η δεύτερη φορά αυτή μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που αναφέρεται πως υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους, όμως την πρώτη φορά η είδηση διαψεύστηκε. Κύρια αιτία της αποχώρησης της φαίνεται να είναι ένα περιστατικό που αναφέρει πως ο Brad δεν ήταν συνεπής και έντιμος ως προς τις υποχρεώσεις του στα παιδιά (κάτι που εκείνος αρνήθηκε). Η Samantha φρόντισε το θέμα και έκλεισε την υπόθεση και οδήγησε κατά κάποιον τρόπο τη Laura σε παραίτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του People, πλέον αρμόδια της υπόθεσης είναι η Samantha και όλοι περιμένουμε την στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα πως το διαζύγιο τους εκδόθηκε. Μια κάποια ανακούφιση, όλοι θα τη νιώσουν.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.