Βάσεις 2018 – Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Πώς και πότε θα γίνουν - Gkourou NEWS

Βάσεις 2018 – Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Πώς και πότε θα γίνουνΒάσεις 2018 - Εγγραφές πρωτοετών: Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, και οι επιτυχόντες ήδη αναζητούν σπίτι στην πόλη που θα φοιτήσουν και πως θα κάνεουν την εγγραφή στη σχολή τους. Βάσεις 2018 – Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών.


Οι εγγραφές των εισακτέων πρωτοετών φοιτητών στις Σχολές που πέρασαν, θα γίνουν μόνον ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας θα πραγματοποιηθούν με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα που έχουν περάσει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση σχετικής υπουργικής εγκυκλίου, εντός των επόμενων ημερών.Όταν έρθει, λοιπόν, η στιγμή, οι πρωτοετείς φοιτητές θα πληκτρολογήσουν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.
Για το περυσινό ακαδημαϊκό έτος (2017 – 2018) οι αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο διάστημα από 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και 14 Σεπτεμβρίου 2017. Τονίζεται πως η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα οριστεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις Σχολές.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.