Πατέρας 18χρονης αθλήτριας που αυτοκτόνησε: «Να μην υπάρχει τόσο πίεση στους αθλητές» - Gkourou

Πατέρας 18χρονης αθλήτριας που αυτοκτόνησε: «Να μην υπάρχει τόσο πίεση στους αθλητές»Τέλος στη ζωή της έβαλε η 18 ετών πρωταθλήτρια, Ελι Σούτερ, η οποία είχε διακριθεί για το ταλέντο και τις επιδόσεις της στο snowboard.
Αν και στην αρχή ο λόγος του θανάτου της δεν είχε δημοσιοποιηθεί, στην πορεία έγινε γνωστό πως η Σούτερ αυτοκτόνησε.


Η νεαρή αθλήτρια συμμετείχε διαρκώς σε σκληρές προπονήσεις και προετοιμασίες, έτσι ώστε να καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω στην αθλητική της καριέρα. Είχε μόλις επιστρέψει στην Αγγλία μετά από έναν οικογενειακό γάμο και ετοιμαζόταν να φύγει με την ομάδα snowboard για προετοιμασία.
Η 18χρονη δεν πρόλαβε την πτήση, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία, κάτι που της στοίχισε, διότι ένιωσε ότι δεν ήταν τυπική απέναντι στους προπονητές και τον πατέρα της. Έτσι, στα δέκατα όγδοα γενέθλια της αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Ο πατέρας της άτυχης νεαρής μετά το θάνατό της δήλωσε στο ΒΒC: « Ήθελε να είναι η καλύτερη. Δεν της άρεσε να απογοητεύει κανέναν.
Δυστυχώς, όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη μου έχασε την πτήση της, με την οποία θα πήγαινε να προπονηθεί με την αγγλική ομάδα. Έτσι, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην προετοιμασία. Ένιωσε πως απογοήτευσε την ομάδα, αλλά και εμένα και έτσι ξαφνικά έβαλε με τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή της.
Τα νέα παιδιά δέχονται πολύ πίεση και προσπαθούν διαρκώς να ξεπερνάνε τον εαυτό τους».https://www.evgehfc.com/
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.