Θέλεις τέλεια επιδερμίδα σε όλο το σώμα; We’ve got you covered - Gkourou

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα σε όλο το σώμα; We’ve got you coveredΤο μαύρισμα είναι το φυσικό καμουφλάζ της επιδερμίδας. Όταν είσαι μαυρισμένη, η κυτταρίτιδα κάπως φαίνεται λιγότερο, τα σπυράκια μαραίνονται και γενικά το δέρμα σου λάμπει. Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα όπως τα σημάδια και οι ουλές ή ακόμα και οι δυσχρωμίες, που δεν καλύπτονται από το μαύρισμα. Εκεί έρχεται το μεικάπ. Όχι όμως οποιοδήποτε μεικάπ.

Για να καλύψεις κάτι στο σώμα σου, στο σώμα σου που ιδρώνει και κάθεται σε καρέκλες και έρχεται σε επαφή με τα ρούχα,  χρειάζεσαι πολύ σταθερές φόρμουλες και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα. Σήμερα έχουμε το κονσίλερ, το μεικάπ και το σπρέι που είναι ό, τι πρέπει για κάθε είδους καμουφλάζ στο σώμα…
Kat Von D Lock It Concealer
Το κονσίλερ!
Το Kat Von D Lock It Concealer είναι τόσο σταθερό που θα πρέπει να παιδευτείς με λάδι καθαρισμού για να το αφαιρέσεις. Δεν το σκιάζει ο ιδρώτας, τα τριψίματα… φοβέρα καμιά και καλύπτει ακόμα και τις πιο έντονες κοκκινίλες!
Make Up For Ever Face & Body Liquid Makeup
Το μεικάπ!
Χρειάζεσαι ένα ελαφρύ αλλά σταθερό μεικάπ αν πρόκειται να καλύψεις μεγάλη επιφάνεια όπως πχ η πλάτη σου και το Make Up For Ever Face & Body Liquid Makeup είναι το πιο σταθερό, το πιο ελαφρύ και το πιο δροσερό ever!
Sally Hansen Airbrush Legs Leg Makeup Spray
To spray!
Έχει τέλειες αποχρώσεις, έχει σταθερό αποτέλεσμα, ματ τελείωμα και καλύπτει ό, τι μπορεί να υπάρχει στα πόδια σου σαν ένα αόρατο καλσόν. Είναι το Sally Hansen Airbrush Legs Leg Makeup Spray!
Από το Blogger.