Σκόπελος: Μοναδικές εικόνες σε πολυσύχναστη παραλία – Σηκώθηκαν και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – video - Gkourou

Σκόπελος: Μοναδικές εικόνες σε πολυσύχναστη παραλία – Σηκώθηκαν και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – videoΗ Σκόπελος στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με τις εικόνες να αποτυπώνουν πλήρως τα όσα έγιναν. Τα παιδιά που φώναξαν πρώτα είχαν απόλυτο δίκιο..
.

Η Σκόπελος στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, με έναν απρόσμενο επισκέπτη να κάνει την εμφάνισή του, στην παραλία Άμμος, μπροστά σε εκατοντάδες λουόμενους. Μια νεαρή αρσενική φώκια λοιπόν, έκανε την εμφάνισή της σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία.
Η χαριτωμένη φώκια κολύμπησε μαζί με στους λουόμενους και αργότερα βγήκε στην άμμο και κοιμήθηκε για αρκετές ώρες. Η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημέρωνε συχνά τους παρευρισκόμενους, για τους οποίους ήταν ασυνήθιστη και ανέλπιστη μια τέτοια παρουσία, να κρατούν ασφαλή απόσταση, να μην βρέχουν και να μην ταΐζουν το ζώο.
loading...


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.