Οργή στα social media για την απουσία του Ψινάκη από τις πυρκαγιές - Gkourou

Οργή στα social media για την απουσία του Ψινάκη από τις πυρκαγιέςΜε οργή από πολλούς χρήστες των social media σχολιάστηκε η απουσία του δημάρχου Μαραθώνα-Νέας Μάκρης, Ηλία Ψινάκη. Ακόμα και κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί από τη φονική πυρκαγιά ρωτούν: «Πού είναι εξαφανισμένος ο δήμαρχος Ψινάκης; Το Μάτι υπάγεται στον δήμο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα».

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις από τα social media:
  • «Εκείνος ο Ψινάκης που φωτογραφίζεται στα lear jets και τα έφερε η μοίρα να είναι δήμαρχος Μαραθώνα την ώρα της εθνικής τραγωδίας, πού είναι; Υπάρχει; Αγνοείται;»
  • «Ο Ψινάκης βρέθηκε τελικά ή είναι ακόμα αγνοούμενος;»
  • «Καίγεται το Μάτι και ο Βουτζάς και ο Ψινάκης απών. Κρίμα για τη περιοχή και το Δήμο μας. Δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά»
  • «Ο Ψινάκης θα βγει να πει ότι ήταν σε υπεραντλαντική πτήση προς Κίνα για να φέρει επενδύσεις και για αυτό δεν ήταν στην θέση του όταν καταστρεφόταν ο Δήμος του».
  • «Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σβήνει πάλι τις φωτιές από το NAMMOS».
Τον περασμένο Αύγουστο, στη μεγάλη πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής, ο Ηλίας Ψινάκης είχε «τσακιστεί για να έρθει στην Αθήνα», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: «Βρισκόμουν σε ένα ξερονήσι, κοντά στα Κουφονήσια, και μου τηλεφώνησε στις 6 το πρωί η Ρένα Δούρου. Τσακίστηκα και ήρθα στην Αθήνα με ελικόπτερο, οργανώνοντας, στη συνέχεια τις απαραίτητες κινήσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς».Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.