Που θα πάνε Ευαγγελάτος-Στεφανίδου μετά το Epsilon- Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ζευγαριού - Gkourou

Που θα πάνε Ευαγγελάτος-Στεφανίδου μετά το Epsilon- Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ζευγαριούΠαρελθόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon αποτελούν ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος και η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ζευγάρι των δημοσιογράφων αποχώρησε από τον σταθμό ολοκληρώνοντας τον κύκλο του. Αμφότεροι μετά το τέλος της συνεργασίας τους ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Φίλιππο Βρυώνη όμως η αδυναμία του επιχειρηματία να εξασφαλίσει άδεια πάγωσε τις συζητήσεις.
Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε συζητήσεις και με τον ΑΝΤ1 όμως κι εκεί η κατάσταση παραμένει ρευστή.
Στον Νίκο Ευαγγελάτο προτάθηκε πρωινή εκπομπή στο Epsilon την οποία και απέρριψε ο ίδιος. Πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε προσπάθεια επαναπροσέγγισης αλλά ο Τζώνη Καλημέρης ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών οι δύο δημοσιογράφοι σκέφτονται τη δημιουργία ενός web tv στον όμιλο των sites που έχουν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα ήταν μια ιδέα που οι δύο δημοσιογράφοι είχαν και στο παρελθόν ωστόσο δεν προχώρησε λόγω οικονομικών συνθηκών.
Πηγή: dailymedia.grloading...
Από το Blogger.