Δε φαντάζεστε τον λόγο που η Camilla φορά συνέχεια τα ίδια παπούτσια! (Photos) - Gkourou

Δε φαντάζεστε τον λόγο που η Camilla φορά συνέχεια τα ίδια παπούτσια! (Photos)Ο πρόσφατος πριγκιπικός γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα με το ενδιαφέρον των media να ασχολείται, έκτοτε, με όλα τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας. Ένα από τα πρόσωπα που ήρθαν ξανά στο προσκήνιο είναι η σύζυγος του Καρόλου, Camilla.Το yahoo της Αυστραλίας σε άρθρο του σχολιάζει το γεγονός ότι η Camilla επιλέγει να φορά συνεχώς τα ίδια παπούτσια και αναζητά τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για ασπρόμαυρες Chanel γόβες τις οποίες δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το περιοδικό η επιμονή αυτή σχετίζεται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ως γνωστόν, η Camilla παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles το 2005 (8 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα). Ωστόσο, ο δεσμός τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει σχεδόν 30 χρόνια νωρίτερα, το 1986, όταν ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με τη Νταϊάνα.
Οπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο, η Νταϊάνα απεχθανόταν τα Chanel παπούτσια με το χαρακτηριστικό διπλό C στο λογότυπο γιατί της θύμιζαν τους Charles & Camilla και μαζί με αυτό την παράνομη σχέση τους. Αυτος και μόνο ο λόγος -καταλήγει το άρθρο- είναι ικανός ώστε η Camilla να μη βγάζει από τα πόδια της τα συγκεκριμένα παπούτσια.


Από το Blogger.